Passie, creativiteit en professionaliteit
zijn mijn ingrediënten voor een perfecte foto.

Mensen zijn uniek….

Straatfotografie is als een ontdekkingstocht, een spannend avontuur. Ik ben vanaf mijn 15e al een echte creatieveling en daar is mijn passie voor streetart en graffiti ontstaan. Het creatieve is altijd gebleven zo ook de indruk die ik had van alle verschillende mensen die in Amsterdam rondliepen waar ik vaak te vinden was. Dat heeft mij doen besluiten om mijn passie te volgen, namelijk het fotograferen van mensen op straat.

Mijn eerste straatfoto was een zwerver met een kop koffie in de hand. De perfecte foto voor mij is die waar je de emotie in ziet op een natuurlijke manier, namelijk  puur. Op social media heb ik met mijn foto`s vele nominaties gekregen, tevens heb ik in het blad Zoom gestaan met een artikel over straatfotografie en zijn mijn foto’s over het straatleven in Amsterdam geëxposeerd door het Human Right Project. Hierover kun je ook meer lezen op deze site.

Marcel Wennink

Lost in Enschede

Meer laden

Als fotograaf concentreer ik me op shots boordevol echte emoties, mooie momenten en creativiteit.

Mijn Skills

“Een straatfotograaf laat de schoonheid zien van de dagelijkse dingen die om ons heen gebeuren”

STRAATFOTOGRAFIE 99%
FUJIFILM 90%
PORTRETFOTOGRAFIE 90%
35MM STRAATFOTOGRAFIE 88%
NIKON 74%
CANON 65%
LIGHTROOM 90%
PHOTOSHOP 98%

“Fotograferen leerde ik door het te doen, door iets fantastisch moois te maken, door te falen en door te verbeteren”

www.straatfotografieamsterdam.nl 

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marcel Wennink. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen,
aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf (c) 2018.